Balls & Glory in Antwerpen

Balls & Glory is een restaurantketen die bekend staat om zijn gehaktballen in Antwerpen en andere steden in België. Het concept werd oorspronkelijk opgericht door Wim Ballieu in 2012.

Het menu van Balls & Glory draait om ambachtelijk bereide gehaktballen, die worden gemaakt van hoogwaardig vlees en gevuld zijn met verschillende smakelijke vullingen. Naast de klassieke gehaktbal gevuld met jus, biedt Balls & Glory ook vegetarische en veganistische opties aan, zoals ballen gevuld met champignons of quinoa.

Het restaurant heeft een informele en gezellige sfeer, en het interieur heeft een moderne uitstraling. Naast het serveren van gehaktballen biedt Balls & Glory ook bijgerechten aan, zoals stoemp (aardappelpuree) en salades, evenals een selectie van sauzen om de maaltijd compleet te maken.

Balls & Glory heeft meerdere vestigingen in Antwerpen, waaronder een locatie in de Korte Gasthuisstraat en een in de Nationalestraat. Deze locaties zijn gemakkelijk bereikbaar en populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen die willen genieten van een smakelijke maaltijd met gehaktballen.

Het is altijd een goed idee om de actuele openingstijden en beschikbaarheid te controleren voordat je naar Balls & Glory gaat, omdat deze kunnen variëren. Je kunt hun officiële website of sociale media-accounts raadplegen voor meer informatie over specifieke locaties, menu-opties en eventuele bijzonderheden.

Dit kleine gelukje kwam tot stand via een reünie van topaffiliates in Belgie.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *