Hangmatgeluk In Les Sybelles

Hangmatgeluk In Les Sybelles

Les Sybelles is een skigebied in de Franse Alpen en is een van de grootste samenhangende skidomeinen in het Maurienne-dal. Het skigebied is ontstaan door de samenvoeging van verschillende skistations, waaronder Le Corbier, La Toussuire, Les Bottières, Saint-Jean-d’Arves, Saint-Sorlin-d’Arves en Saint-Colomban-des-Villards. Deze samenvoeging heeft geleid tot de vorming van een groot skigebied met een gevarieerd aanbod aan pistes en activiteiten.

Enkele kenmerken van Les Sybelles zijn:

  1. Grootte: Les Sybelles is een uitgestrekt skigebied met meer dan 300 kilometer aan pistes. Hierdoor is er voor zowel beginners als gevorderde skiërs en snowboarders een ruime keuze aan afdalingen.
  2. Hoogte: Het skigebied ligt op een behoorlijke hoogte, waardoor het goede sneeuwcondities kan bieden gedurende het winterseizoen.
  3. Dorpen: De verschillende dorpen in Les Sybelles hebben elk hun eigen karakter en voorzieningen. Le Corbier, La Toussuire, Les Bottières, Saint-Jean-d’Arves, Saint-Sorlin-d’Arves en Saint-Colomban-des-Villards bieden accommodaties, restaurants, en andere faciliteiten.
  4. Ski-in, ski-out: Veel accommodaties in Les Sybelles zijn gunstig gelegen, zodat je direct vanuit je accommodatie de piste op kunt.
  5. Diversiteit aan pistes: Het skigebied heeft pistes van verschillende moeilijkheidsgraden, van eenvoudige hellingen voor beginners tot uitdagende afdalingen voor ervaren skiërs en snowboarders.
  6. Sneeuwzekerheid: Door de hoogte en de geografische ligging is Les Sybelles over het algemeen sneeuwzeker, wat het tot een aantrekkelijke bestemming maakt voor wintersportliefhebbers.

Dit kleine (grote) geluk kwam tot stand tijdens een skivakantie in Les Sybelles met verblijf in Résidence Club MMV L’Etoile des Sybelles met ons drietjes.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *