een eenvoudige bank maken van Pallets

Een bank maken van oude pallets is een populaire en creatieve manier om je tuin wat “meubels” te geven. Hier zijn enkele algemene stappen die je kunt volgen om een palletbank te maken:

Materialen:

 1. Oude pallets
 2. Hamer
 3. Nagels
 4. Zaag
 5. Schuurpapier (optioneel)
 6. Kussens voor zitcomfort (optioneel)

Stappen:

 1. Verzamel en inspecteer de pallets: Zorg ervoor dat de pallets in goede staat zijn en geen scherpe uitstekende spijkers hebben.
 2. Bepaal de lengte van de bank: Gebruik de zaag om de pallets in de gewenste lengte te zagen, afhankelijk van hoe lang je de bank wilt hebben.
 3. Schuur de randen (optioneel): Gebruik schuurpapier om eventuele ruwe randen glad te maken en splinters te verwijderen.
 4. Bepaal het ontwerp: Stapel de pallets of leg ze naast elkaar om het basisontwerp van de bank te bepalen.
 5. Bevestig de pallets: Gebruik de hamer en nagels om de pallets aan elkaar te bevestigen. Hamer de nagels door de hoeken van de pallets om ze stevig met elkaar te verbinden.
 6. Voeg kussens toe: Plaats kussens op de bank om het comfort te vergroten. Dit maakt de palletbank niet alleen comfortabeler om op te zitten, maar voegt ook een decoratief element toe.

Met deze beperkte gereedschappen kun je een eenvoudige palletbank maken die functioneel en comfortabel is. Het is misschien handig om de pallets eerst op een vlakke ondergrond te leggen en het ontwerp te testen voordat je begint met het bevestigen van de pallets aan elkaar.

Dit gelukje kwam tot stand in mijn permacultuur tuin in een vader – zoon moment.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *