Hotel Delft A4 Van der Valk - broodjes en wijsheid

Hotel Delft A4 Van der Valk – broodjes en wijsheid

Van der Valk: Van der Valk is een familiebedrijf in Nederland dat bekend staat om zijn hotels en restaurants. De keten heeft hotels en restaurants verspreid over Nederland en in verschillende andere landen. Het bedrijf staat bekend om zijn inzet voor kwaliteit, gastvrijheid en een breed scala aan diensten voor gasten.

  1. Locatie: Het Van der Valk Hotel Delft is strategisch gelegen aan de A4 snelweg, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor reizigers. Bovendien ligt het hotel op korte afstand van het historische centrum van Delft, bekend om zijn grachten, historische gebouwen en culturele erfgoed.
  2. Faciliteiten en voorzieningen: Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder comfortabele kamers en suites, een restaurant, een bar, een wellnesscentrum, een fitnessruimte, vergaderzalen en gratis parkeergelegenheid. Gasten kunnen genieten van moderne gemakken en ontspanning tijdens hun verblijf.
  3. Accommodatie: De kamers en suites zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen zoals airconditioning, flatscreen-tv’s, gratis wifi, een minibar en koffie- en theefaciliteiten. Sommige kamers bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.
  4. Restaurant en culinaire ervaring: Het hotel beschikt over een restaurant waar gasten kunnen genieten van een gevarieerd menu met heerlijke gerechten. Van ontbijt tot diner, het restaurant biedt een breed scala aan opties en staat bekend om zijn smaakvolle gerechten en gastvrijheid.
  5. Evenementen en vergaderfaciliteiten: Voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties of speciale evenementen biedt het hotel moderne vergaderfaciliteiten met audiovisuele apparatuur en professionele ondersteuning. Het is een populaire keuze voor zowel zakelijke als sociale evenementen.

Het kleine gelukje kwam tot stand na een weekendje Delft en een lezing aldaar.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *