Adrenaline met Mountaincarting in Biberwier

adrenaline met Mountaincarting in Biberwier

Mountaincarting is een populaire zomeractiviteit in bergachtige gebieden. Het wordt vaak uitgeoefend op speciaal ontworpen off-road paden, waar deelnemers afdalen met een soort karretje dat een kruising is tussen een kart en een slee. De carts zijn stabiel en veilig, maar bieden toch de mogelijkheid om snelheid te maken en plezier te beleven tijdens het afdalen van de berg.

Biberwier is een dorp gelegen in de Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het is omringd door prachtige bergen en biedt tal van recreatieve activiteiten, waaronder mountaincarten. In Biberwier kunnen bezoekers de berg opgaan met een lift of gondel en vervolgens met mountaincarts afdalen op speciaal aangelegde parcoursen.

Er zijn twee mogelijkheden voor mountaincarten in Biberwier.

  1. Afdaling vanaf het middenstation: Een van de opties om te genieten van mountaincarten in Biberwier is om vanaf het middenstation van de berg af te dalen. Bezoekers kunnen comfortabel met de lift of gondel naar het middenstation gaan, waar ze vervolgens kunnen overstappen op de mountaincarts. Dit biedt een gemakkelijkere en kortere afdaling dan de route vanaf de top van de lift, wat het ideaal maakt voor mensen die op zoek zijn naar een iets minder uitdagende ervaring of voor gezinnen met jongere kinderen. Hoewel het een minder steile route is, is ze wel technisch.
  2. Afdaling vanaf bovenaan de lift: Voor degenen die op zoek zijn naar een meer avontuurlijke en adrenaline-pompende ervaring, biedt Biberwier ook de mogelijkheid om vanaf de top van de 2de lift te mountaincarten. Dit is een langere afdaling en kan meer uitdaging bieden, omdat de hellingen steiler zijn en de snelheden hoger liggen. Het adembenemende uitzicht op de omliggende bergen en valleien maakt deze afdaling nog indrukwekkender. Het is een geweldige keuze voor avonturiers en ervaren mountaincarters die graag hun vaardigheden willen testen op uitdagender terrein.

Dit kleine gelukje kwam tot stand tijdens een bergvakantie in Berwang, hotel Kaiserhof.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *